Middagen-i-ugnen-pass

Idag körde jag en variant av ”middagen-i-ugnen-passet”. Jag gjorde iordning en hel kyckling och stoppade in den i ugnen sedan snörade jag på mig löparskorna och körde ett 45 min långt fartlekspass. Jag hann även duscha innan kycklingen var klar. Smidigt!
image

Jag smorde den otillredda kycklingen med saften från en citron, rosmarin och lite honung. Till kycklingen serverades en sallad på babyspenat, avocado och granatäpple.
image

Fartlekspasset gick bra!  För en gångs skull hade jag inte någon förutbestämd plan för passets uppbyggnad utan körde lite random och det funkade fint. Jag ökade och sänkte farten mellan lytstolpar,  tog någon backe ett par varv på olika sätt och fokuserade extra på min löpteknik mellan varven.
image

One thought on “Middagen-i-ugnen-pass

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *