Dagens mammaträning

image

Trots många frånfall på grund av sjukdom blev vi ett gäng på åtta mammor som tränade på Rosenholm i förmiddags! Flera nya mammor kom idag vilket såklart är jätteroligt! Vi joggade tre kilometer i samlad trupp och stannade för tabataintervaller längs vägen. Vissa trodde inte att de skulle klara jogga den biten men ännu en gång visade det sig att alla visst kunde det! Det är ju det som är så förbannat härligt med att träna tillsammans! Att vi peppar och hjälper varandra att kliva utanför sin bekvämlighetszon och se att man visst hade kapacitet till det som först verkade omöjligt!

image

Vi avslutade med ett par vändor i en lång brant backe. De som ville sprang fler vändor och tempot bestämde var och en själv. Spykänsla på den för oss alla!

image

En supermamma som tryckte ut en unge för sju veckor sedan hängde med på dagens pass! Kan hon så kan du! 

image

Det är rätt så många som tittar efter oss när vi möter dem i spåret. Här agerar vi lite hinder åt förbipasserande löpare… En härlig rygg- och axelövning och så får man bli lite smutsig på köpet. Underbart!

Tack för idag tjejer!! Tänk vilket härligt gäng vi blivit!

Citat från dagen träning:

”Träningen mer er har gjort att jag inte längre har söndagsångest.Nu längtar jag istället till söndagarna!”

6 thoughts on “Dagens mammaträning

  1. Åhhhh vad häftigt det är med era söndagsträningar önska att vi hade något sånt här i Västerås, jag borde starta upp en sån grupp verkar ju jätte roligt!

  2. Åh, ni är ju bara så duktiga! Heja heja!
    Jag tampas med en förkylning som bara är dryg, vill inte bryta ut men vill heller inte ge med sig…
    Jag hoppas hoppas att den ska försvinna nu så jag kan vara med på onsdag. Längtar!!

  3. Hej igen, 77st sammanlagt det är häftigt! Ja jag startar nog en sån träningsgrupp men väntar till våren 😉 tror att det är lättare att få med folk då! Jag vet redan tio st som med all säkerhet hänger på. Jag får väl göra reklam på bloggen och starta en facebook grupp. Tack för inspirationen :))

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *