Laddad

image

Dags för militärfys med de coola morsorna! Jag är klädd för utomhusträning och peppad till max! Bästa vädret har vi med prickat in, hög kall luft och duggregn. Man känner sig sällan så kärv som när man svettas i regn. Adrenalinpåslag som heter duga!

4 thoughts on “Laddad

 1. Hej! Jag har precis hittat in på din blogg och gissa om jag är glad för det 🙂 Det var lite i grevens tid (hoppas på lite tips nämligen) också då jag håller på och nojar över en kommande hv-övning…

  Jag är gravid i vecka 24 och ska vara ute i fält med hundrackaren i några dagar nu i veckan. Är lite ”skröpplig” med fogar som ställer till det titt som tätt men jag vill gärna vara med. Har koll på SäkI G och mina chefer har koll på mig. Det jag nu undrar är ifall du har några tips inför övningen? Min sambo är lite tveksam till att släppa iväg mig men jag hänvisar till att jag kan tjänsteanpassa så att jag fixar det utan större problem… det borde funka va?

  /Anna-Lena

  • Vad roligt att du hittade hit! Välommen! SäkI är viktigast och efter det hur du själv känner dig, lyssna på kroppen och och gör som den vill, precis som du är inne på. Så tänker jag!
   Det är ju varken farligt att äta grönpåse eller sova på ett liggunderlag, om det nu är så att ni ska göra det.
   Tips från mig är att ha med dig extra nötter/russin motsv i fickan om du skulle behöva snabbt (blodsockret kan ju bete sig lite märkligt under graviditeter) och så behöver du ju inte ta den dragigaste platsen i tältet, mest för att man ska ta hand om sig. =)
   Håll dig borta från skjutbanan och sånt, men det kan du ju läsa i SäkI.
   Lycka till och skriv igen om det är nåt mer du vill veta!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *