Dagens träning till kaj

Eftersom vi fortfarande ligger till kaj här i Horta passade jag på att i alla fall springa en liten bit, trots att jag inte har mer än ett par skön-gympadojjor med mig och alltså inte några av skor jag löptränar i. Jag sprang längst vattnet, tog några vändor i en trappa, varje trappsteg och vartannat trappsteg, gjorde ett par burbees och sprang sedan tillbaka till båten.

Väl på Gladan var två besättningsmedlemmar redan igång med träning och jag ställde mig vid dem för att låna några redskap. Det fanns både två stycken 10kg-plattor, hopprep, trx och mattor. Perfekt! Tänk så mycket roligt man kan träna med dessa redskap! Mer behövs liksom inte.

Jag körde ett intensivt och kort pass i fyra varv:
8 reps, 4 reps, 8 reps, 4 reps av följande övningar:
Omvända Burpees
Plankan med sträckning
Axelpress
Axelrotation med plattan runt huvudet
Knäböj med baksida axlar i trx
Utfall framåt
Alla sex övningar på rad, utan vila och i högsta möjliga tempo utan att tumma på tekniken. Härligt svettigt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *