Deppdag

Igår var det vår i luften och allt kändes lite lättare. Idag ligger det ny snö på marken, himlen är grå och här inne är det kyligt. Elise är förkyld, hon snorar inte så mycket, men hostar en del och rosslar desto mer. Stackarn! Men hon är lika glad, pigg och busig som vanligt!

Själv gick jag från att igår vara pigg, full av energi och glad till att vara deppig, grå och irriterad idag. Jag går här hemma och retar upp mig på småsaker som jag vanligtvis inte hade lagt någon vidare energi på, saker som någon slängde ur sig utan att tänka, hunden som piper konstant för hon är besatt av mat, en dammtuss på mitt nystädade golv.

En sådan dag som denna kan bara bli bättre om man äter en Toffifee eller två. Askar alltså.

7 thoughts on “Deppdag

 1. Tråkigt med såna dagar, hoppas du mår bättre imorgon. Choklad brukar hjälpa mig när jag mår sådär =)

  Jo vissa knäckebröd är okej för mig, men jag tar en liten bit bröd och massor med pålägg! Och så försöker jag äta knäckebröd endast innan lunch.

  Håller tummarna för att du och Elise mår bättre imorgon!

 2. Krya på dig, Elise! Hoppas du också känner dig piggare och gladare i morgon, men tyvärr har nog alla såna dagar ibland, om nu det hjälper dig att veta:)

  Kram Emma!

 3. Usch.. Vilken B-dag vännen.. Hoppas innerligt att du får en super duper bra dag imon och att lilla Elise blir kryare. Choklad är den bästa medicinen som finns till precis allt You name it!!! 😉 Ska bli kul att träffas nästa helg och mysigt så klart 😉 Vad önskar hon sig i födelsedagspresent förresten? :o) Många VARMAR kramar från mig till dig

 4. Läser din blogg lite då och då, och idag känner jag mig precis som du! Skulle också behövt två askar choklad idag men har tyvärr ingen så jag går och lägger mig i hopp om en bättre morgondag! Hoppas att du också får en bättre morgondag!!!

 5. Haha, eller inte alls! Jag hade också en sådan här dag i torsdags. Det efter att varit som en solstråle dagen innan. Fan, vad vädret påverkar mig. Jag räddade också dagen med godis, choklad och ostsmörgåsar med mjölk. Mums.
  Toffifee är fina saker det med?! Jag är kvinna och kan inte leva utan choklad. Mer choklad till oss!!

  Ha en fin helg.
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *