Uppåtdag!

Idag är en mycket bättre dag på alla sätt! För det första är det Fredag, min favoritdag! Militärpappan kommer hem i skaplig tid och jag har hunnit med att Fredagsstäda huset. Nice! Om en timme ska jag ut och gå med PT-kompisen, men just nu vräker det ner snö här så jag vet inte om det blir någon promenad.

Vi har också hunnit med att besöka BVC, ätit en fantastiskt god lunch och busat i massor! Vi äter ganska mycket vilt här hemma eftersom både min och Militärpappans släkt jagar. Igår letade jag fram en fläskkarré av vildsvin från frysen och lade i en marinad med bland annat olivolja, citron och honung. Köttet har fått gotta till sig i marinaden över natten och blev otroligt mört och gott! Till det åt jag quinoa, sallad och som sås tog jag kesella som jag blandade lite olja, soltorkade tomater och vitlök i. Det var riktigt gott!

En annan väldigt bra sak med denna dag är att jag i morse ställde mig på vågen för första gången sedan jag ändrade mitt kostupplägg (lade till ännu mera protein) och den visade att jag bara har 5 kg kvar till det mål jag siktar på. Fem kilo känns ju som piece of cake i det stora hela, jag har ju ändå vägt 25 kg till. Gött eller?!

I helgen skulle jag vilja springa ett långpass, men får se hur vädret blir. Annars blir det gymmet!

Suddig men en bild iaf.

Suddig men en bild iaf.

2 thoughts on “Uppåtdag!

  1. Bra jobbat Frida! Du är så duktig. Har förresten tänkt på en grej; jag kommer antagligen vara i Karlskrona hela sommaren och om du har lust kanske vi kan köra upp ett löppass tillsammans någon gång. Vore himla trevligt tycker jag!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *