Det är ju bra om man har två fötter

image

Lägligt nog har jag ont i ena foten. Inte så jag dör men tillräckligt för att jag ska bli orolig för att jag typ ska tappa den eller så, om jag inte låter den läka. Så jag löptränar inte på några dagar. 

Men vad gör det på en livstid?!

Det fina med att satsa mot ett lopp som Kustjagaren är att det alltid finns annat relevant att träna, så denna vecka blir det mer simning och styrka istället. När det gäller simträningen känner jag att jag gör stora framsteg i min lilla värld och det är ju den jag lever i. Från att nästan drunkna så fort jag tänkt ordet Crawl till att klara crawla flera längder utan att vare sig stressa eller få panik. Nästan. Ett simpass imorgon kväll kommer sitta fint och jag längtar tills dess!

Man är fan inte vacker i simutstyrsel. Men jävlar i min låda vad snabb man blir i badmössa!

3 thoughts on “Det är ju bra om man har två fötter

  1. dessutom får man snygga märken efter glasögonen när man haft dem länge… 🙂
    Börjar min träning på torsdag hoppas jag efter 2.5 vecka sjukdom. Känns som att börja på noll 🙁
    kram

  2. tack ! tänk att man kan/ska gå ut så försiktigt i börja? kanske där man gör fel och kör på för hårt 🙂
    knipet finns där 🙂
    det är en tysk jakt terrier! liten i kroppen stort psyke och mycket motor!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *