Det blev helg ändå

image

För ett par dagar sedan åkte jag med barnen till Leksakshuset för att köpa pärlor till Elise, hon älskar nämligen att pärla och pratar om att pärla varje dag vi är på väg till förskolan. Nu pärlar hon armband på löpande band här hemma. Perfekt lite lugnare aktivitet en stund på eftermiddagen. Jag är väldigt fascinerad över hennes tålamod och att hon är så duktig på att pilla på de där små pärlorna på tråden!

Ikväll har jag skrivit klart min examinationsuppgift i ”Arbetsmiljö ur ett ledningsperspektiv” och därför kan jag sticka på träning imorgon förmiddag med Mammorna i träningsgruppen som jag startade för ett par månader sedan och som nu bytt namn till ”Team Militärmamman”. Frökenfarmor är ju här och jag passar på att träna. Och plugga.

5 thoughts on “Det blev helg ändå

  1. Här flyter det på hör jag, och skönt att du får komma iväg och träna. Samt så söt hon är och roligt att hon tycker om att pärla, bra sysselsättning.

    Ja, jättefin tröja, valde mellan den rosa och den gråa med rosa detaljer, men sambon tyckte helt klart den rosa, tssiii

  2. visst är det härligt när de sitter sådär koncentrerade och pysslar!? lillasystern här i familjen älskar att klippa, och kan sitta läääänge och klippa ett papper i småsmåsmå bitar! underbart (eller ja, inte jätteunderbart att städa efteråt men det är det ju värt, hihi)

  3. Är det så att storasyskon har bättre tålamod? Lillebror i vår familj, som är någon månad äldre än Elise, har noll tålamod med smågrejer, och allt annat (kritor, pennor, lera, färg…) åker in i munnen. Drygt! Storebror är däremot en fena på att pärla, både på platta och tråd.

  4. Det är något med pärlor och barn…..mina tre har alla pärlat både högt och lågt….men nu sker det alltmer sällan…

    Skönt med träning, här har det slappats alldeles fööööör länge nu….men imorgon kanske 🙂

    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *