Det här med att byta om

En sak som man snabbt blir bra på i mitt jobb är att byta om. Och att duscha fort. Idag cyklade jag till jobbet i racerfart och såg då ut såhär:

imageSedan duschade jag och satte på mig uniformen:

image
För att en timme senare byta om till träningskläder och köra hinderbana i idrottshallen:

imageSedan en supersnabb dusch för att sedan dra på mig uniformen igen:

image

Och så svida om en extra gång för att kunna cykla hem:

image

Väl hemma blev det ytterligare en snabbdusch. Och ett ombyte till myskläder. Många ombyten blir det. Och duschar med för den delen. Det fanns en tid när jag fullkomligt hatade att byta om, och visst kan det vara lite tradigt ibland men jag tycker att man snabbt hittar en effektiv rutin som tar minst tid.

Som att till exempel inte knyta en ny slipsknut vid varje ombyte…

2 thoughts on “Det här med att byta om

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *