Hundra minuters rysligt rask promenad

Ikväll fick jag dubbelt sällskap på promenaden då både Finaste grannen och Tuffbästis hängde med. Kul! Eller hängde med, det var nog mest jag som hängde för himmel vilket tempo de håller på sina promenader! Jag brukar annars oftast vara den som går snabbt i många sällskap men här ligger jag i lä. Nu har jag i för sig cyklat 22 km idag och är lite försiktig med höften så jag vågar inte ta fullängd på stegen… så att prata under denna powerwalk var svårare än under gårdagens löprunda med Läkaremamman trots att den gick snabbare!

Vi kom iväg något tidigare än väntat och passade därför på att gå en extra lång runda. 100 minuter var vi ute och det känns toppen en onsdag mitt i veckan! Tänk vad härligt att få sällskap av två av sina bästa vänner! Jag känner mig både lycklig och tacksam för detta.

image

Nu har jag ätit en jordnötssmoothie och kommit ner i varv en stund i soffan där Militärpappan sitter bänkad framför tydligen en av världens viktigaste fotbollsmatcher… Plötsligt skriker han rakt ut och jag flyger upp två meter av rädsla för det plötsliga ljudet. Människa! Hur ska jag nu komma ner i varv igen..?

Receptet på smoothien hittar du HÄR! En favorit!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *