Det kallas kärlek

image

Såhär ser Elise ut efter dagen på förskola. Tydligen en liten kille som fattat tycke för Elise och hennes jämngamla kompis och pussar dem hårt.

Jo, jag tackar! Jag förstår att sådant kan hända, även som idag när en vuxen stod precis bredvid. Men jag hoppas att det är en sällsynt händelse, för mer än så är inte okej, tycker jag!

8 thoughts on “Det kallas kärlek

  1. Aaaj! Ja, vissa barn bits, så är det och det är ju oftast ingens fel. Fast jag skulle nog vara sådär opedagogisk och orättvis typ ”mina barn och andras ungar” så om det skulle upprepas skulle jag bli irriterad och se till att prata med personalen först och främst..

  2. Känner att min kommentar blev lite ogenomtänkt. Menade naturligtvis inte att det är kul att Elsie blir skadad. Jag hade blivit sur på förskolepersonalen om Nils kom hem med märken. Det jag menade var lite roligt är att pojken förmodligen menar väl. Han gillar Elsie men så blir det så fel…Hoppas verkligen personalen har koll på honom i fortsättningen!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *