Stundande läkarbesök

Uke26.jpg

Graviditetsvecka 26

Imorgon har jag tid hos läkaren på MVC. Förra gången jag träffade henne sa hon att hon eventuellt kommer sjukskriva mig nästa gång vi ses, på halvtid. Jag har funderat en del över det här och självklart måste jag sjukskriva mig om hon säger att jag ska det. Men aldrig på halvtid! Är det viktigt att jag vilar så får hon sjukskriva mig helt, annars stressar jag ihjäl mig! Och jag antar att det är just stressen hon vill undvika med en sjukskrivning… Ja, ja, vi får se vad hon säger imorgon.

Jag har ett par grejer jag tänker ta upp med läkaren imorgon och om dem bloggar jag när jag fått mina svar, säkrast så.

Jag känner mig bra, lite trött men äter nu järntabletter och jag tycker att det är lite bättre i alla fall. Blodprov får utvisa imorgon. Det är lite läskigt att gå dit trots allt för jag känner ju inte av, och har aldrig gjort, mitt höga blodtryck. Så jag kan känna mig precis som vanligt och så visar det sig att trycket är tokhögt! Jag håller typ andan och blundar varje gång de tar trycket och det känns som en total lättnad när apparaten visar ett lagom blodtryck. Det har den ju gjort hittills i denna graviditet och jag hoppas att det fortsätter så!

Tänk om jag kan få till en helt ”vanlig” förlossning den här gången. Det vore ju alldeles fantastiskt!

7 thoughts on “Stundande läkarbesök

 1. håller tummarna att du ska slippa allt vad högt blodtryck osv heter denna gång!!

  åååh typiskt.. ser framemot det då!:)))

  hehe jaaa men först ska jag stärka kroppen! annars går det ALDRIG 🙂
  är totalt försvagad över att ha fått 2 barn så tätt, aldrig direkt tränat kroppen,, så det behövs verkligen!:)
  börjar med att börja simma regelbundet… hoppas jag ska bli beroende haha 😉

  hoppas läkarbesöket går bra!

 2. Tack! Ja jag har verkligen haft flyt! =) Hoppas det fortsätter ett tag till! =D

  Jo det är ju oundvikligt om man vill ha sitt eget kött och blod. 🙂 Jag gillade att vara gravid, okej inte hela livet men jag hade en helt ok graviditet och hoppas jag kan njuta mer av andra graviditeten då jag bara ville att tiden skulle gå och att man inte riktigt fattade att jag bar på ett barn. Känns som om man fattar det mer nästa gång. 🙂

  Okej då är hon kanske för lite för att fatta då. 🙂 Själv måste jag vänta tills sambon pluggat klart och jag längtar verkligen. 🙂

  Kramar!

 3. Blir faktiskt lite orolig när du uttrycker dig sådär, men håller tummarna för att allt är bra med dig! Och hoppas besöket gick så bra som det skulle!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *