Det man inte har i huvudet får man ha i benen

Dag före helgdag och det innebär halvdag på jobbet för vår del, vilket i sig innebär att byggnaden nästan är tom. Det är då jag får som mest gjort, så det är ju bra!

Ikväll kommer Finaste grannfamiljen över på lite Valborgsfirande och det ska bli trevligt! Jag ska handla på väg hem från jobbet idag och hade därför tänkt äta lunch innan jag sticker. Fast jag glömde min matlåda… Jag känner att jag inte är helt med i matchen ännu och glömmer saker lite här och var, som passerkortet för att komma in genom vakten, när jag gått i snålblåst i tio minuter för att ta mig dit.

Det är väl tur att jag inte ska ut och skjuta just nu, får man kanske tänka?!

Jag har keso och sallad i kylen så en lättare lunch får jag ihop i alla fall. Annars hittade jag denna i min bokhylla:

image

På den här klarar jag mig ett dygn enligt förpackningen. Två dygn, säger jag.

3 thoughts on “Det man inte har i huvudet får man ha i benen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *