Tvåhundranittioåtta

image

Jag är tillbaka på mitt arbete efter över femton månaders mammaledighet. Och jag kom ihåg alla mina superkrångliga lösenord till datorena på mitt tjänsterum. Hur bra är inte det då?! Uniformen letades fram ur mina gömmor i källaren igår kväll och just denna uniform har jag inte använt sedan augusti 2011(!), för sedan var det dags att bära graviduniformen. Det visade sig att jag både krympt ur kjol och byxor så det blir en sväng till förrådet under eftermiddagen för att prova ut mindre storlekar.

image

Jag cyklar till och från jobbet så ofta jag har möjlighet och idag var inget undantag. Det är drygt en mil enkel väg och en perfekt start på dagen tycker jag!

Dagen har gått åt till att komma in i datorerna, beställa olika tider till saker jag måste ha för att kunna arbeta, som rätt uniformspersedlar till exempel och så har vi snabbt antecknat ner en lista över de viktigaste prioriteringarna för våren. Vi har nya tekniska system som jag måste sätta mig in i och så borde jag ha en penna eller två men det var svårare än man kunde ana att få tag i en sån!

Helt allvarligt kan jag snabbare få ut en AK5 än en Ballografpenna. Ska det vara såhär?!

image

298(!) olästa mejl i inkorgen. Som jag inte kommer läsa. Vad tror ni om att jag raderar alla och de som verkligen ville mig något viktigt mejlar mig igen?

5 thoughts on “Tvåhundranittioåtta

  1. Välkommen tillbaka till den arbetande världen! Du kommer nog snabbt in i det igen skulle jag tro. Håller tummarna för att det funkar lätt och smidigt med hämtning och lämning och fsk för båda tjejerna.

  2. Jag har skickat dig några mail som du bör läsa. Inte helt livsavgörande kanske, men bra att ha läst i alla fall.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *