Det närmar sig

Min ojämna födelsedag närmar sig

Min ojämna födelsedag närmar sig

Till helgen fyller jag år, väldigt ojämnt i och för sig, men firas ska det såklart om än i liten skara. De närmaste kommer på lördag och jag har lovat att bjuda på fika som utbyte mot deras sällskap. Militärpappans föräldrar besökte ju oss i helgen som gick och jag fick bland annat dessa vackra blommor! När tulpanerna kommer in i huset känns det genast lite mer som vår och både jag och Militärpappan har den här veckan fått för oss att vårstäda lite här hemma.

Vi ska rensa i förråden, byta gardiner och piffa till det lite här hemma. Ja, det sista var kanske mitt påhitt, men det känns skönt att vi i alla fall är inne på samma bana! I och för sig har vi ett behov av att framför allt rensa i förråden men jag undrar om det inte är den där ”boa- känslan” inför Militärbebisens nedkomst som börjar göra sig tillkänna hos oss båda?!

Elise är väldigt tokig och busig för tillfället och allt är jätteroligt! Speciellt när Militärpappan tokar sig med bollen. Hon skattar tills hon kiknar!

Elise placerad på första parkett för att skratta ihjäl sig åt Militärpappans tokigheter!

Elise placerad på första parkett för att skratta ihjäl sig åt Militärpappans tokigheter!

3 thoughts on “Det närmar sig

  1. Låter som samma sysselsättning som vi ska roa oss med till helgen, då ska vi dessutom passa på att sälja av lite saker som aldrig används på blocket. För jisses vad grejer man samlar på sig som sen bara hamnar i förrådet.
    Hur känns det nu med kameran? Börjar du förstå hur den fungerar och så?

  2. När de skrattar så de kiknar blir man ju helt varm i hjärtat. Det är verkligen underbart!
    Hoppar att det blir ett mysigt fika kalas, kan behövas lite god fika såhär på sluttampen eller hur?!
    Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *