Dragsö

image

Utflykten till Dragsö igår blev väldigt trevlig! Vi hade inget badväder men Dragsö har så mycket mer att erbjuda barnen. Vi var bara där i ett par timmar och på den tiden hann vi gå en sväng i Trollskogen och det uppskattades av både Elise och Arvid som kikade efter troll bland stock och sten.

image

image

Några av trollen fick sig en kram eller puss av Elise. Vissa fick sig ett nyp i näsan istället. Och när trollen började lysa med sin frånvaro var det Arvid som (lite motvilligt) fick kramarna istället!

image

image

Elise och Astrid

Väl ute ur Trollskogen lekte barnen järnet i den häftiga lekparken som jag tror är ny för i år och är byggdsom ett sjörövarskepp med många roliga saker att gunga, klättra och åka i.

image

image

image

Sen åkte vi in till stan och åt lunch på Castello som ligger väldigt vackert i en gammal vattenborg. Maten smakade bra och  alla var nöjda, efteråt åt vi en glass och både Elise och Tilia somnade i bilen på väg hem.

2 thoughts on “Dragsö

  1. Ohhh så trevligt, fanns ju mycket ändå att se. Noterat att storasyter ofta har fiiiina toffsar i håret, hon verkar vara duktig och vilja ha dem kvar i håret också =)

    så fin

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *