9 thoughts on “”Eeiss”!

  1. Att Ni är glad och hoppar i sängen. Det låter underbart tycker jag. Och roligt att Elise sagt Elise, förstås. Jag följer med spänning din blogg nu.

  2. Men åh! Underbara unge! A var faktiskt hela 2 år och 3 månader innan hon sa sitt namn. Innan var hon helt bestämd med att hon minsann hette Maja (en viss mormor kallade henne för bus-Maja på semestern). Vad härligt att du fick känna dig pigg och fräsch! Det gör ju sån skillnad måste jag säga!
    Och nu är vi nog på rätt väg här med, bara lite förkylningar som ska flyga åt annat håll! Olyckligtvis fick jag klart besked idag om att A gått ner i vikt under hösten (förmoldigen tack vare alla sjukdomar) så vi fick nästintill order om att baka lite mer. Synd bara att det inte riktigt är det jag behöver… För jag har ju ingen som helst karaktär och kan säga nej.

  3. Åååå sötnos… Det är så mysigt när de säger lite ord:) hoppas ni alla mår fint?! Fick du mitt grattis mess? Vilken siffra slutar den mobil som gäller? Blir snurrig på de där två:) kramar

  4. Visst är det kul när de börjar säga sitt namn! Malva sade fram till hon var ca 2,5 att hon hette Maja – kombinationen lv är ganska svår har jag förstått. Kul också, för jag har länge undrat om ni uttalar Elise med eller utan ”e” på slutet, men nu har jag fått svar 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *