En annan torsdag

Ikväll har jag hållt en två timmars föreläsning på högskolan här i stan, BTH. Det handlade om jämställdhet i Försvarsmakten och jag utgick från min vardag och mina erfarenheter, vilket jag också påpekade, såklart.

Endel verkar ju tro att vi kvinnor tycker precis samma bara för att vi är just kvinnor men riktigt så är inte fallet.

Föreläsningen gick i alla fall bra och det var både roligt och trevligt att komma iväg på lite annat en regnig torsdagskväll i december!

Militärpappan är på julfest med jobbet ikväll och sover ombord på fartyget i natt. Hemliga Marie har passat Elise som somnade strax efter sex ikväll. Dock vaknade hon av stormen utanför för en halvtimme sedan varvar sedan dess gallskrik med gnäll och trevliga sångsekvenser från sin säng. Själv håller jag på att trilla ihop av trötthet så nu ska jag sova!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *