En dag med mig själv

image

Flickorna åkte till sin farmor och farfar idag och eftersom Militärpappan körde dem dit blev det så plötsligt knäpptyst i huset. För att rädda mig själv från att drabbas av extrem städmani satte jag mig på bussen till stan och strosade runt i min ensamhet. Jag lyckades få en tid hos finaste Jiraphon för thaimassage och efter det tog jag en sen lunch och kaffe i skuggan på en uteservering.

image

Om inte alltför länge drar skolan igång igen och jag lånade därför hem två av böckerna till terminens första kurs i Strategi. Det är alltid lite roligare att göra saker av ren lust och jag älskar känslan av att känna mig väl förberedd. Kanske tittar jag lite i böckerna under de semesterveckor som är kvar?.

image

Bilden ovan är från en Rådhusparken i Ronneby. Vi var där på Brunnsbadet häromdagen och avslutade med en bit mat på stan och lek. Stor tumme upp för Brunnsbadet som alltid är väl värda ett besök! Och karusellen sen då, hur mycket nostalgi ger inte den?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *