Vår egna årliga resa

image

En sak som vi bestämde när vi var på PREP-kursen och hann prata om oss i flera dagar, var att vi varje år ska prioritera att åka bort några dagar, bara Militärpappan och jag. Förra året var vi i Köpenhamn i tre dagar och åt fantastiskt god mat, cyklade omkring i staden och strosade i affärer. En riktigt lyckad tripp som vi enkelt tog oss till med tåget direkt från Karlskrona!

image

I år går trippen till Barcelona och vi åker i natt. Jag har bara varit där en snabbvisit över en dag mellan två flyg för några år sedan så det ska bli roligt att få se och uppleva staden på riktigt!

Idag har vi varit ute med båten en sväng och badat och fiskat. Och så har vi planerat lite närmare vad vi ska prioritera i Barcelona, som sevärdheter, stränder, mat och häng. Det finns ju så mycket! Jag har fått en del tips av grymma tjejer som varit där och så har jag läst en del bra bloggar om Barcelona och efter lite närmare koll har vi nu en bra plan att gå efter och en lista med ställen att välja på när vi väl är på plats.

Vi ser fram emot Barcelona!

2 thoughts on “Vår egna årliga resa

  1. Härligt! och vilken bra ide! Måste nästan försöka göra det till en grej här också med en resa bara vi varje år.. fast den första resan får vänta tills jag slutat amma. Sen så! =)

    Hoppas ni får en härlig resa!

    • Ja, gör det! Det blir mycket enklare när du slutat amma! =) Vilket fantastiskt fint dop ni hade! 💗

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *