En dag på stranden

image

Vi har en hel del saker att fixa med huset och trädgården och för att effektivisera, avromantisera och familjeseparera så delar vi upp oss i två läger. Det är jag, Elise och Vackraste hunden på ena sidan och så är det Militärpappan på den andra. Idag stannade Militärpappan hemma och fixade medan jag och Elise höll oss ur vägen genom att åka till Dragsö för att bada. Vackraste hunden sover mest i källaren under dagarna nu när det är så varmt, så hon räknas inte just nu.

image

Det var roligt på Dragsö, även om det hade varit både enklare, trevligare och roligare att vara fler än bara jag och Elise. Elise satt i strandkanten och huttrade så jag tog upp henne och så lekte vi på land istället. Hon hade fullt sjå med att titta på alla barn på standen och fråga mig tusen gånger vad allt var för någonting. En timme sov hon i sin vagn i skuggan och då kunde jag passa på att vila lite i solen bredvid. Men då kom jag på att någon kanske skulle ta henne (?!) om jag var ouppmärksam, så jag var tvungen att ligga på mage så jag kunde hålla ett öga på henne. Därav min härliga bränna på ryggen!

image

När vi kom hem badade Elise i sin lilla pool på tomten istället. Den var varm och skön efter en dag i solen. Hon älskar det! Hon plaskar och tjoar och lyfter bollen i och ur och så ställer hon sig i krypställning och stoppar hela ansiktet under vattenytan! Varför? Hon verkar ha fantastiskt roligt i alla fall och hon blir såklart vansinnig när det roliga är över. Men bara tills hon hittar nåt nytt spännande att göra, som att klättra över Vackraste hunden eller tömma en kökslåda.

image

3 thoughts on “En dag på stranden

  1. Elise ser ut som en blomma i den fina hatten, jag kom att tänka på fifi förgätmigej.
    Det är inte dina ben som syns på nedersta bilden eller?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *