En del av vardagsrummet

image

Medan den stora ligger däckad med vattkoppor passar jag och Tilia på att fixa till lite i den del av vardagsrummet som vi i princip aldrig utnyttjar. Det är dessutom det utrymme man först ser när man kliver in genom ytterdörren.

image

Jag har inte köpt något nytt nu utan bara möblerat om lite och omfödelat saker från andra delar av huset. Utom de fyra hjärtanljusstakarna i fönstret som jag ägt i ett år men klippte bort prislapparna från först idag… Ibland hittar jag saker jag vill ha och då köper jag dem, sen får de ligga på lut tills jag bestämt mig var de ska få bo. Ibland tar det lite längre tid att bestämma sig helt enkelt!

image

Jag älskar min härliga stålkorg från Åhléns och i ligger min varmaste filt från Klippan. Lovely!

image

image

Fåtöljerna har jag hittat hos min mammas farmor och målat dem vita och gjort nya dynor till som jag klätt i grå hästfilt. Bordet och lampan är från Ikea och kuddfodalen från Ellos.

Jag har vidare planer för denna hörna och lite längre fram får ni se resultatet! Än så länge är jag nöjd med dagens fiffel här. Grå, vit och svart och lite grafisk touch på vardagsrumsdelen med raka linjer. To be continued…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *