Om att finna inspiration i stress

Det är lite mycket nu. Sådär så jag jagar tid, jag vill ha mer! Och så undrar jag egentligen när dygnet ska tillfallas fler timmar?! Jag är inte alls nöjd med att det är såhär, men förvånas ändå lite över hur lugnt jag ändå tacklar det. Jag omprioriterar enklare nu för tiden helt enkelt. Alltid något!

image

Som vanligt när jag har ont om tid fullkomligt flödar inspirationen inom mig! Mitt behov av att få fixa hemma är plötsligt enormt. Vi pratar inte om att lägga tidningar i perfekta högar och rensa i lådor. Inte endast. Vi snackar måla om möbler, byta vardagsrum och matsalsmöblemang. Bland så mycket mer!

image

Vårt nästa projekt i huset är att renovera tvättstugan. Allt ska ut, lite ska in igen och mycket nytt ska få flytta hit. Som en torktumlare, som att måla tak, väggar och golv, kanske kakla, byta bänkskiva, slänga ut onödiga möbler som mest är ivägen. Det ska bli roligt att få det fint! Just nu slukar jag massor av inspiration till den perfekta drömtvättstugan som vi ska skapa!

Mitt i allt annat. Andas.

2 thoughts on “Om att finna inspiration i stress

  1. Haha, jag känner igen det där. Ju mer man har att göra, desto mer får man gjort. Det är helt galet vilken kapacitet vi besitter! Jag upplever just nu situationen precis tvärtom, eftersom jag har så lite att göra får jag ÄNNU mindre gjort. Varje pyttelitet ”måste” känns som världens största projekt…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *