En eftermiddag på landet

För att dagarna ska bli så positiva och bra som möjligt för mig och barnen nu när Militärpappan är borta länge försöker vi hitta på saker och åka på små äventyr. Idag körde vi direkt efter förskolan till höggravida Krazy Karolina med Madicken och alla deras djur. Elise och Tilia fick rida på Shettisen Carlotte.

Madicken är precis ett år äldre än Tilia och åtta månader yngre än Elise och alla barnen lekte fint. Och jag är även lättad att jag inte har tre barn med ungefär den åldersfördelningen. Pjuh!

I stallet hängde Tilia i bärselen där hon sprattlade och tjoade, precis som vanligt!

Pappa! Vi vill ha en ponny!

Madicken och Elise red på Islandshästen Hella.

Söta eller?!

Vi har haft en väldigt trevlig eftermiddag och Tilia somnade stenhårt i bilen på väg hem. Jag fick kämpa för att Elise skulle behålla ögonen öppna den korta bilfärden och lyckades tack och lov bra. Vi red på hästar, lekte med hundar, kelade med en katt och blev bjudna på lunch. Jag menar, vad kan man mer begära för en toppen dag?!

5 thoughts on “En eftermiddag på landet

  1. Vad härligt det låter!
    Och så måste jag fråga, vad har du för tandsmycke? För visst är det det jag skymtar på en av bilderna? 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *