Now we’re talking…

Det skiljer 7 månader mellan bilderna. Den vänstra är tagen några timmar innan Tilia kom till världen och den högra är tagen idag. Det skiljer även 29,3 kg på min kropp, vilket alltså innebär att jag bara har 0,7 kg kvar av dem 30 kg jag gick upp denna graviditet!

Nollkommasju. Känns jävligt bra, måste jag säga! Sen har vi ett par kilo till för att forma ytterligare, men det tar vi sen. NOLKOMMASJU tar vi först. 

21 thoughts on “Now we’re talking…

  • Haha, det vet jag ju inte direkt… Har en del bristningar men tänker mig att dem bleks med tiden. Det ser mycket bättre ut nu än för bar ett par månader sedan!

 1. woow!!! bra kämpat hörrudu!!!! 😀 syns ju inte att du fött barn öht! 😀

  usch själv vägde jag mig idag…+14kg från inskrivningen, är bara i v28 ju.. snart 29…
  är ju tjockis sen innan jag så dessa +14 är hööööögst ONÖDIGA :///

  kram o hoppas allt e bra med er!:)

 2. Frida, du är fin som snus både med mage och utan! Jag hoppas att jag också ska lyckas blir så fin! Kram Therese

 3. Heja!
  Är det samma byxor också?
  Jag tror jag är på samma kilo som innan graviditet 2, kanske något över från första, men har definitivt några att ta av. Det är verkligen inte inspirerande på något vis att vara arbetslös, det finns så mycket man kan göra och lika mycket som man borde. Och med en pågående renovering går mycket tid åt i spackling och slipning…
  Men – härligt att se dina resultat! När jag ”får tid” ska jag se tillbaka på dina bilder och lägga energin på min kropp…

  • Ja, det är samma byxor. Sitter lite annorlunda nu bara… =) Förstår att det inte är superintressant att vara arbetslös! Skulle du läsa någon kurs i vår? Hoppas du snart får ett jobb som du är utbildad till där du kan känna utveckling och stimulans!

   • Förstår det 🙂
    Får jag inget jobb snart så går jag på ett par kurser om en månad, knappt. Det ska bli kul! Tyvärr verkar det inte vara nån särskilt stor efterfrågan på husdjursagronomer, så jag söker annat också…

 4. Shit vad du är snygg! SÅ himla bra jobbat! Och vilket resultat! Du kan verkligen vara nöjd! Och så himla roligt med instruktörsskapet! Att få träna för en så snygg mamma är ju så himla inspirerande och motiverande! Synd att jag inte bor närmre, då hade jag utan tvekan varit med!

  • haha, du är en sådär snygg mamma som jag brukade hata – det var innan jag visste hur mycket jobb som ligger bakom! Du är en av mina stora förebilder när det kommer till träning, så himla snygg är du och superfina resultat. Klart du knäpper de sista 0,7 också!

   • Ja det är ju oftast en hel del jobb. 🙂 kul att jag kan inspirera! Ja, nu känns det väldigt nära. Och överkomligt.

 5. Heja dig!
  Du e grym!
  Jag nådde min startvikt idag 🙂 överlycklig att alla graviditetskilon är borta, så nu ger jag mig på trivselkilona när jag ändå är igång… Du inspirerar mig!
  Kram

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *