En förkylning att längta efter?

image

Jag är förkyld men på bättringsvägen. Skönt! Eftersom jag fortfarande har väldigt ont i halsen vilar jag från allt vad träning heter och passar istället på att gå långpromenader med Undra och vänner. Igår kväll var Tuffbästis och jag ute en runda på en timme och ikväll var Läkaremamman och jag på en längre promenad.

Svinkallt och supertrevligt!
image

Trots att jag tränar mot specifika mål är jag inte stressad av att vara sjuk, mer uttråkad. Jag försöker se det som en välbehövlig vilovecka och ser verkligen till att vara ordentligt frisk innan jag kör igång igen! Med småbarn hemma är det svårt att hålla sig borta från förkylningar även om jag tycker att jag oftast lyckas ganska bra.

Jag läser träningstidningar och tar mig tid att inspireras av nya styrkeövningar, längtar till tuffa pass i backar och känslan av att vilja spy av ren utmattning! Och så ser jag till att utnyttja min tid bra: träffa vänner, prata ikapp, piffa i huset, leta nya tapeter och sova mer än vanligt.

När man ser det så här skulle man kunna konstatera att det rent av är riktigt trevligt med en förkylning lite då och då!

4 thoughts on “En förkylning att längta efter?

  1. jag skaffade mig halsfluss. Jäkla skit. Dock har jag fått penicillin så det är snart återställt. Undra när man kan börja träna lite lätt igen

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *