Sköna söndag

image

Söndagseftermiddagen bjöd på kalas hos Finaste grannfamiljen med lek och tårta.

image

Senare åkte jag till stan för att klippa mig och färga håret. Skön egentid! Efter det kände jag för att ta igen lite tid med Tuffbästis och åkte hem till henne för att prata ikapp. Hon hade bakat massor med lussebullar som vi åt av och drack te. Mysigt!

image

image

Jag planerade veckans alla middagar i en varm bil och handlade sedan i lugn och ro på Maxi med alla andra småbarnsföräldrar som stillsamt glider omkring där under kvällstid och tittar på julstjärnor, heminredningsprodukter och böcker. Sen tyckte jag att mina energireserver var påfyllda igen och åkte hem till Militärpappan en stund innan jag somnade strax före 22.

Skön söndag, trots svintidig start!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *