En glad dag!

Idag har jag blivit gladare!

Jag träffade min otroligt inspirerande vän från Stockholm över en latte och fick en massa ny energi! Inte så det rinner över direkt, men från minus ligger jag nu på plus. Tusen tack, världens finaste vän! Att du bara orkar med mig…

Mötet i morse som jag förberett till något annorlunda gick ganska bra, men en sak hände som retar mig och gör mig både besviken, arg och störd. Fast det orkar jag inte lägga energi på nu när jag äntligen är lite glad, så det får bli en annan gång.

Nu står Militärpappan och lagar mat och Vackraste hunden sitter bakom hans rygg och försöker stirra ner maten från spisen… En och annan dregeldroppe rinner från hennes mun. Och min. Men jag har förmågan att svälja innan dreglet rinner ut och lägger sig på golvet i en pöl. Än så länge. Men med tanke på att jag sedan jag blev gravid har tappat förmågan att bedöma avståndet till nästa trappsteg, så vet man aldrig när även sväljreflexen ger upp. Men idag är jag glad att jag har både sväljreflex och trappor att gå i. För idag är en glad dag!

3 thoughts on “En glad dag!

  1. Glada dagar är bra dagar! Ingen snack om saken. Och din gladaste glada dag börjar väl närma sig. När är det eg. dags? Se till att inte snubbla i några trappor innan dess bara. Eller dregla för mycket så att du sedan halkar i det 😉 Farligt sånt ju. KRAM

  2. Gud vad härligt att höra vännen.. Hoppas din glada dag håller i sig, för det är du värd 🙂 Hoppas maten smakade bra och att ni får en underbar kväll.. Kramis

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *