Alger mot mig

Halsbrännan håller i sig. Urk. Barnmorskan tipsade om nån alg jag skulle äta för att lindra, men jag är skeptisk. Inte för att jag inte tror att det skulle hjälpa. Utan mest för att jag inte vill stoppa i mig någon alg, eller annan skit heller för den delen. Jag kan själv!

Jobbet idag var lika ångerfyllt som jag förfarat. Kanske just därför. Sov en stund när jag kom hem, så trött man blir av nedstämdhet. Måtte det vända snart. Eller kanske: Måtte jag vända detta snart.

Skönt att Militärpappan har hemstudier och förgyller min tillvaro! Han är så fin och tar hand om mig och är bara så underbar!

Imorgon ska vi ha APT och jag är ordförande. Har förberett ett annorlunda möte. Inte för att jag har jättemycket lust och inspiration, utan mer för att jag tycker det är på tiden. Och så kan jag väl knappast reta upp någon mer än jag redan gjort.

Jag är kanske lika obekväm som halsbränna. Men alla kan välja att äta alger.

One thought on “Alger mot mig

  1. Halsbränna, nästäppa och kräkande har varit heta följeslagare sen jag blev gravid, urk. Jobbigt att man har en så liten hund att man håller på att kräkas varje gång man ska sätta på honom kopplet. Snart får vi fixa en sätta-på-kopplet-stol vid dörren! Skönt att det är en begränsad period och att det inte är jättelångt kvar. För handen på hjärtat är jag inte säker på att jag tycker att det är sådär himla mysigt att vara gravid.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *