En halv ansträngning

image

Ni kanske undrar varför jag ser ut som en joker med halva ansiktet rött och halva vitt? Svaret är att jag har sprungit en timme och då blir jag såhär! Idag syntes det mer än vanligt så jag tog en bild. Har hört att det kan vara något som kallas Harlequin syndrom, med störta sannolikt ofarligt för mig eftersom jag upptäckte det första gången för tolv år sedan. Och lever än.

En timmes löpning med två killar från jobbet blev det i alla fall. Tungt idag men runt kom vi och friska havsluftsvindar gav oss ny energi längst vägen. Härligt!

6 thoughts on “En halv ansträngning

 1. Vad häftigt. Kanske inte just att ha Harrlquin syndrom. Men jag hade det när jag var liten. Har inte hört om någon annan som har samma syndrom… Min mamma har tjatat om tiden när jag hade det, hur det såg ut. Det gick som ett osynligt streck på hela kroppen. Det var ovanligt, men inte farligt. Nu har jag växt ifrån det och mår hur bra som helst. Och tränar som en galning. 🙂

 2. Hej!
  Satt ikväll och försökte hitta något på nätet om detta men det var inte lätt.
  Jag har samma problem och märkte detta för ca 12-13 år sen.
  Vid ansträngning på gym är jag lika röd/ fördelad röd som du.
  Har du kollat upp med läkare?
  Mvh.Aisa

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *