Middagen serverad

image

När jag kom hemcyklandes från jobbet stod middagen klar på köksbordet.  Vilken lyx! Militärpappan och flickorna är lediga hela veckan och har haft en mysig förstadag där Militärpappan bland annat fått agera förskolepersonal i diverse rollspelslekar som är mycket poppis hos Elise för tillfället. Det innebär att samma lekar leks av Tilia, för hon gör och säger precis som sin syster! Ibland kan man tro att det ekar här hemma men det är bara Tilia som upprepar storasyrrans meningar.

Idag har Elise överraskat oss med att plötsligt börja sjunga bokstavssånger och låtsasläsa olika bokstäver. Kul! Hon har varit väldigt låst på siffror under en längre tid så kul med nya intressen, tycker vi. Detta innebar såklart att Tilia med sjöng bokstavssånger och dansade för det gillar hon! Efter middagen sökte vi på Youtube så jag med kunde lära mig sången och sedan sjöngs den hela kvällen…

Middagen som serverades var en höjdare! Torskrygg med persiljesmör, sparris och polkabetor. Galet gott!! Tur jag har en man som älskar att laga mat!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *