En helg i Stockholm väntar

Idag åkte den fram, vårjackan. Frågan är om man vågar hänga ner vinterkappan i klädkammaren eller om det för jävlighetens skull blir tok-kallt och snö igen då?! Men så mycket lättare man känner sig med tunnare kläder på sig, mer rörlig och fri!

image

Just det, jag klippte mig häromdagen och denna gång lät jag håret bli kort igen. Denna frisyr är mycket enklare att hålla snygg än den page jag försökte mig på sist. Lite ljusa slingor lättar upp framtill men de syns inte på bilden här.

image

Idag lunchade vi på Parken i Hoglands park och där serverades kycklingfilé med ädelostsås och sötpotatis. Jag bad om att slippa sötpotatisen och kunde istället komplettera med den fina salladsbuffén de erbjöd. Massa godsaker, bland annat en vitkålssallad som var mycket fin!

Denna arbetsvecka består mest av möten och jag kan bli lite tokig på att behöva sitta stilla så mycket flera dagar i sträck. Men! Jag är ledig på fredag och åker till Stockholm för att delta i Blogger Boot Camp och det ska bli så himla roligt! Det är ett träningsevent dit jag som träningsbloggare fick möjlighet att köpa biljett före det att de släpptes för ”allmänheten” och jag hade tur som lyckades knipa åt mig en plats på nyårsdagen, så jag har länge vetat om att denna helg skulle komma. Kul!

Jag känner inte direkt någon annan som ska dit men känner till några andra träningsbloggare och tränande tjejer som jag sett på listan som deltagare. Oavsett så ska det bli kul att komma iväg, träna med andra, träffa massa nytt folk, träna för fantastiska inspiratörer och bara ha mig själv att förhålla mig till en hel helg!

Givetvis kommer jag att blogga om spektaklet! 

7 thoughts on “En helg i Stockholm väntar

  1. Jag är sjukt avundsjuk på din helg i sthlm! Jag vet att jag funderade men tvekade. KORKAT! Nåja, ha det riktigt riktigt bra 🙂 Ska bli spännande o höra allt sen!

    Kram

  2. Men hej – (long time no comment)! Gud så kul att läsa att du kommer upp i helgen, hoppas jag hinner vinka åt dig under lördagen i alla fall. Jag var helpepp, men har lyckats smälla i min tå så pass att den är blå och inte tål belastning. Just nu vet jag inte ens om jag får ner den i ett par träningsskor, så jag lever på hoppet att jag ska kunna vara med!

    • Men så typiskt!! Annars får du väl försöka boka om till att bara gå på föreläsningarna. Det verkade finnas många bra! Kul att ses! Hoppas!!

  3. Jag bytte från dubbdäck till sommardäck i söndags, efter en månad med plusgrader. På tisdag morgon var det två minusgrader och snorhalt… Mutter! 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *