Jag och mina färgglada tights

Våren har kommit till Karlskrona och visst blir man glad?! Alla runt omkring en ser plötsligt lyckligare ut, främlingar ler åt varandra på gatan, folk kallpratar om det vackra vädret och livet blir så mycket mer fantastiskt när våren tittar fram!

En annan bra sak med våren är alla tunna färgglada träningskläder man kan plocka fram. Som ni vet har jag en fallenhet för fina löpartights, såna man blir glad av.  Möjligen blir man även snabb och stark?!

image

Man kan läsa i olika tester om vilka löpartights som är bra och för mig handlar det oftast om att de ska sitta bra, stanna på plats så att säga. Eftersom jag ofta inte bara springer utan även gärna står på händer mitt under löprundan är det här med passform viktigt.

image

Mina löpartights är från massa olika märken och än har jag ingen absolut favorit i träningsgarderoben utan väljer oftast efter känsla och humör. Om jag någon dag känner mig trött och långsam kan det kännas motigt att dra på sig sina snabbaste byxor men ibland är det just det som behövs för att få den där extra sparken i baken, tycker jag.

Under de kallaste månaderna när jag löptränar och när jag cyklar till och från jobbet är mina fodrade löpartights trogna vänner. Det är så skönt att bara behöva dra på sig ett par byxor och veta att jag håller mig tillräckligt varm och att vinden håller sig borta. Mina vinterlöpartights kan vara ett av mina bästa köp som den Karlskronabo jag är, då det alltid blåser från något håll här…

image

De här tightsen är mina snabbaste. De är tunna och är lågt skurna i midjan men sitter som en smäck på benen. Dessutom är de sjukt snygga och lite glansiga i materialet! Jag hade de bland annat när jag sprang Skolmästerskapet i höstas, ett tillfälle då det är extra viktigt att klä sig snabb!

Jag kikar lite på nätet för att se vilka nya byxor som ska få flytta hem till mig. Det finns så många fina! Massvis med såna där färgglada tights på exempelvis Zalando. Såna man blir både lycklig och snabb i!

 

2 thoughts on “Jag och mina färgglada tights

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *