En helg ihop – för omväxlings skull!

image

Vi går om varandra mest hela våren, jag och Militärpappan, ibland ses vi någon dag här och där men oftast är vi på varsitt håll… Lite trist på sitt sätt att inte hinna träffas så mycket men det viktigaste är att få vara med barnen ändå tycker jag. Dessutom har vi sex veckors gemensam semester hela familjen i sommar och det ser vi fram emot allihopa!

Just denna helg har vi ledigt tillsammans och inleder den med att åka till Högsby för att fira Farmorn som fyller år. Imorgon har vi ett Ikeabesök inbokat på vägen hem. Perfekt! Elise och jag hann cykla till Skofynd och köpa ett par vårskor till åt henne innan vi körde. Hon har ganska smala fötter och därför sitter Slimfit-skor jättebra på hennes fot. Hon valde ett par lila. Tilia behöver bredare skor och använder oftast Kavat eller Viking som passar hennes fötter mycket bättre!

image

Igår efter jobb och förskola hängde jag och barnen hos Militärmamman Sofia och hennes goa killar på Hästö! Skönt att vi är flera familjer som träffas lite mer sällan än vad som nu kan anses ”vanligt”. Härligt att ta hjälp, stöd, ha mys, bus och skratt med dem! Igår hade  i Svensson-fredag med taccos. Mums!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *