En kväll på gymmet

image

Äntligen kom vi iväg till gymmet, jag och Läkaremamman! Känns som en evighet sedan fast riktigt så illa är det ändå inte. Som vanligt körde vi ett pass för hela kroppen med fokus på ben, axlar och bål. Jag tränar på gymmet två, tre gånger i veckan och då tycker jag att det är bra att köra helkroppspass. Musklerna hinner återhämta sig mellan passen och under själva träningen blir jag riktigt trött i kroppen.

Jag lägger upp nya pass för varje träningstillfälle och har inte det senaste året tränat två likadana pass. Jag älskar variationen och den gör min kropp gott! För tillfället väger jag 1,1 kg mindre än innan graviditeten med Tilia och jag är så grymt mycket starkare! Och snabbare.

image

Tänk att den här kvinnan och jag var knubbisar för några månader sedan! Och vilken tur att jag stövlade in i den där föräldragruppen ändå så jag fick möjligheten att lära känna en jättefin vän som dessutom var villig att hänga med på typ all min träning. Kolla in hennes snygga rygg nu då! På tal om att stövla in så tog jag mina bästa jobbe-stövlar på vägen till och från gymmet idag. Mycket praktiskt och lite snyggt.

image

Här kommer kvällens pass: Tre varv på varje block utan vila. Ajajaj:

Block 1:

Benkombination (8 reps på varje sida, en sida i taget)

Dips mot bänk (20 reps)

Rygg och Biceps i Cable Cross (8 reps på varje övning)

Block 2:

Enarmspress på boll (8 reps på varje sida)

Snabba step down från bänk (20 reps)

Plankan med fötter på pilatesboll (60 sek)

Block 3:

Axelkombination ( 6 reps)

Upphopp på bänk (10 reps)

Plankan med fotlyft (20 reps)

Ett riktigt bra och roligt pass som du verkligen borde testa! Värm upp ordentligt och kör hårt!

2 thoughts on “En kväll på gymmet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *