Decemberkarma

image

Jag skottade ju ut de gamla och sjuka grannarna igår och när jag ändå var i farten tog jag grannen mitt emot med för de jobbar alltid så sent. Det var skönt att vara ute och bra att kunna göra någon annan lite lyckligare på kuppen. Grannen mittemot var inne med en snowracer senare under kvällen, så gulligt, för vi har ingen! När Militärpappan handlat åt oss och lite åt de gamla grannarna, som kallar oss för deras änglar, knackade det på dörren igen.

Det var min fasters man som ville lämna lite leksaker som de sorterat ut och undrade om flickorna ville ha?. LITE(?!) leksaker! Det var ungefär så mycket leksaker som vi har och allt var verkligen jättefint så jag sorterade ut några saker att slå in som julklappar till barnen och resten lade jag undan till senare tillfällen. Elise har inte en chans att ta in allt detta på en gång så det var en bra idé att portionera ut det, tyckte vi!

Förra året i december betalade jag en för mig okänd kvinnas matkasse då hon inte hade pengar på sitt kort (och fick tillbaka pengarna dagen efter) och när jag kom hem såg jag att jag vunnit ett par snygga gravidträningstights hos Lofsan (värda tusen spänn)!

What comes around goes around.

11 thoughts on “Decemberkarma

    • Haha!! Ja, det är ju ändå viktigast. =)Kanske kan någon snäll själ skotta hos dig annars menar jag, gravid och allt!

  1. Ohh vad fina gester ni gör och enooormt snällt gjort av dig att betala en annans mat, du visste ju inte om hon skulle betala. Samt great att få massa leksaker som du sedan kan slå in som julklappar

    Bra karma som sagt =D
    Kram

  2. Åh va gullig du är, förstår att det var uppskattat hos grannarna. Förra vintern hjälpte jag en gammal skröpplig granne att gå ut med hennes lilla hund och det var också sååå uppskattat! 🙂

    • Nej det var vanliga tights med magmudd. Superfina! Använder dem fortfarande med nedvikt mudd. Från märket Flåsa. Jag suktar efter ett par kompressionstights!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *