En långfingrad Ernst

Är man sjuk i huvudet när det första man tänker när man ser Ernst Kirchsteiger, är att han skulle kunna pilla på min livmodertapp? För att han skulle nog nå den, med sina långa fingrar.

Jag har nog varit instängd på sjukhus för länge… Men samtidigt är jag ju gravid och då är allt så fruktansvärt normalt och naturligt!

Och själva Ernst är ju också väldigt naturlig. Så det är nog en helt normal tanke ändå… Någon annan som tänkt detsamma?

Inte.?!

4 thoughts on “En långfingrad Ernst

  1. Hahaha, vad sjuk du är! Nu kommer jag tänka på det varje gång jag ser Ernst på tv! Blä!

    Håller med om att du nog kan smygträna, dom har ju superkoll på dig. Min mamma gjorde balettrörelser när hon ville få ut mig, stå med fötterna tätt ihop och böj på benen så mycket du kan. Jag satt på huk mycket i slutet av graviditeten, allt för att få bebisen att sjunka neråt mer! Heja dig och bebisen!

  2. *asg* Jag kan lova dig att jag hade tänkt detsamma om jag var i dina skor… Sen innebär förvisso inte det på något sätt att du INTE är sjuk i huvudet – snarare att jag nog är det jag med…eller skulle blivit illa kvickt om jag legat som du. 😉 Jag älskar att läsa dina fantastiska funderingar, var glad över din humor du, den får dig att klara det här super Frida! Heja heja!

    • Jo, tur att humorn finns där. Hade varit så tråkigt annars… Ännu mer kul (och lite smått fantastiskt) att någon annan kan ha samma humor och skratta med mig! =) Tack!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *