En majsbåges oanade kraft

Elise på väg!

Elise på väg!

Jag har sett att hon legat i hårdträning den senaste veckan, det har inte undgått någon i hennes närhet att Elise försöker krypa. Från sittande lutar hon sig framåt, ena benet upp i krypställning och andra är under rumpan. Gunga, gunga och så är andra benet på plats. Står beredd i krypställning och så… plask ner på magen! En liten suck hörs från henne och så sätter hon sig upp igen, fast på andra hållet, så hon hamnar någon annanstans än där hon började. Upp i krypställning igen och så håller det på större delen av dagen.

Men idag, istället för att sätta sig upp när magplasket kom, såg jag att hon drog sig framåt på både mattan och på golvet. Det var något så oemotståndligt hon strävade efter så hon var tvungen att kämpa, gissa vad – en bit av en majsbåge! Jag hämtade en ny båge och lockade henne framåt en bit och så håller vi på!

Som jag försökt locka med roliga leksaker och hurra och glada tillrop. Och så var en majsbåge det enda som behövdes!

Lockbetet - en majsbåge...

Lockbetet - en majsbåge...

Någon måtta får det vara! Majsbågen äts i viloposition.

Någon måtta får det vara! Majsbågen äts i viloposition.

5 thoughts on “En majsbåges oanade kraft

  1. Härligt! Hundar, bebisar och män – mat och de får oanade krafter 😉

    Om filmen. Jag såg din kommentar. Den kanske är sevärd. Men jag var trött. Det var sen kväll och IB hade äntligen somnat = trött mamma. Jag satt i soffan med värsta godispåsen och var laddad för en bra film. Och sen handlar den om en tjej runt 30 år, som först nu börja upptäcka sin mus. Och det var inte alls vad jag förväntat mig. Utan jag blev besviken och illamående. Haha, så det kan bli!

    Hoppas ni har en fin lördag. Här i Onsala skiner solen. Gött!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *