Landet och stan

Trots att det var skönt att komma hem vände vi nästan bara i dörren. Igår åkte vi vidare till landet för att hämta hem Vackraste hunden som Hemliga Marie passat. Jag ville gärna träffa henne och min mormor och morfar som bor i närheten, så Elise och jag stannade över en natt, när väskorna redan var packade liksom!

Det var trevligt att träffa mormor, morfar och Hemliga Marie. Mormor bjöd på stekt fläsk med löksås och efter lite skönt häng med Hemliga Marie avslutade jag kvällen i soffan med morfar där vi kollade på en James Bond.

Elise och jag åkte hem efter frukost, lämnade av hunden och for vidare till stan för att träffa Linnéa och Edvin. Tillsammans åt vi lunch på Tre G och avslutade med te och kladdkaka med glass. Stans godaste kladdkaka! Sen gick vi lite på stan och jag köpte lite kläder till Elise. Hon är på väg in i storlek 80 och har verkligen inte ett enda plagg större än storlek 74, så jag har lite uppdateringsbehov av hennes garderob om man säger så. Försöker ta lite i taget och bara köpa det jag verkligen gillar!

Ny pyjamas

Elise i sin nya pyjamas som sitter bra!

Idag blev det hängslebyxekjol i jeanstyg, två färgglada strumpbyxor, en rosa pikétröja och en body i samma färgskala. Allt från H&M. På samma ställe köte jag även ett par skor, Elises första par! Det blev ett par basketkängor. På Åhléns hittade jag även en pyjamas som verkar sitta bra, vilket har varit väldigt svårt att hitta, tycker jag. Alla de pyjamasar Elise har och har haft kryper upp längs benen och armarna (måste vara väldigt obekvämt) eller så sitter de så löst att hon fastnar med armarna och benen inuti tyget (inte bra eftersom hon vill ha sin tumme på natten).

Innan jag åkte hem impulsköpte jag en ny mobiltelefon också! Det blev en Samsung Nexus S, så nu kan jag blogga i farten!

Efter middagen och bus med Vackraste hunden badade Elise och gjorde sitt bästa för att skvätta ner hela mig! Innan vällingen ringde vi Militärpappan  för att prata lite innan han skulle gå av sin vakt och få sova i ett par timmar. Elise är så söt, när hon ser att jag tar telefonen mot mitt öra säger hon HEJ! och tittar frågande på mig. Gullungen sover sött i sin säng sedan två timmar och jag ska nu ägna lite tid åt att bekanta mig med min nya mobil!

Imorgon ska vi träffa Natalie och Melvin och på eftermiddagen ska vi på kalas hos Överfarmor. Fullt upp här!

4 thoughts on “Landet och stan

  1. Den pyjamasen är verkligen så mysig 🙂 Har vart och dragit i den några gånger men kommer aldrig längre än så hehe.. Kul att förnya garderoben lite. Ska snart börja köpa 80 här också men ska verkligen fundera på vad det är hon behöver och framförallt vad man gillar… Härligt och kul med ny mobil, den verkar super snygg.. Du får skvallra lite sen på vad du tycker om den! Vi måste ses på en fika snart igen. Förlåt att jag inte hörde av mig när jag var hemma, men var hos frissan och det blev om jag säger så BARA FEL, så var där i två dagar och lika fel endå. Så nu får jag pengar tillbaka och sitter här med ett randigt huvud, men den historien tar vi nästa gång 😉 Men om du har tid eller vägarna förbi så ses jag jätte gärna. Kramar Jenny

  2. Vad härligt med full fart! Här är det ju lugna gatan just nu.
    Det var verkligen inte kul med så hög feber, att se honom helt slut. Idag är det mer fart men ändå lite feber.

  3. Ska kolla om det finns en sån maskin på mitt sketna Friskis & Svettis. Kan vara värt att göra ett sånt test då och då, vad bra att det ingår i dina PT-timmar.

    Vad heter en sån maskin? Är det en kroppsscanner?

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *