En onsdag mitt i veckan

image

Lite galen dag och min puls är fortfarande ganska hög trots att jag sitter i soffan med en kopp te och bara är. Hur som helst så har vi hängt i lekparken med kompisar en stund efter förskolan och sedan har min tioåriga kusin tillika Elises idol Clara varit här några timmar. Elise och Clara pärlade och lekte, alltså kunde jag fixa med disken snabbt och smidigt.

imageKrazy Karolina kom förbi en stund med sina två barn och hund för att kolla in min Donkey och innan hon lämnat kom Finaste grannen och hennes barn. Vi lagade kycklinggryta, åt middag och körde samma kvällsrutin som igår. Tilia somnade innan de åkt, Finaste grannens barn i bilen på väg hem och Elise kort där efter.

image

Elise har varit lite extra känslig idag och bland annat gråtit väldigt mycket ett par gånger, inte gråtit för att hon varit arg eller trött som är ganska vanligt här, utan hon har verkligen varit väldigt ledsen. Lilla gumman! Ikväll frågade hon om hon fick sova i min säng och det har hon aldrig tidigare gjort (förutom några nätter då hon vaknat och kommit in till oss) och jag sa ja. Kände att hon kunde behöva det just i natt.

Själv sitter jag här och ögonen håller på att trilla ihop. Idag ska jag verkligen somna i tid! Hur jag än bär mig åt så blir klockan alltid över 23.00. Minst!

Men inte idag. 

2 thoughts on “En onsdag mitt i veckan

  1. Samma här 😉 men det är faktiskt p.g.a. Dig jag e uppe – min inspirations källa!!! Jag tänkte nej, Jessica- upp pa gåbandet du har hemma o ryck av en 30 min. Jag sprang faktiskt hela 3ggr – 60 sek intervaller o gick helt OK. trots skadan. Jag gav mig även pa plankan o lite till o har nu sån fantastiskt energi- vem kan stoppa mig nu 😉 tack Frida!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *