En onsdag mitt i veckan

Jag hämtade Elise vid tre idag och efter det körde vi in till stan igen. Vi tog med oss Vackraste hunden och tog en kort promenad i Amiralitetsparken så att hon fick lukta av sig ordentligt på stadshundarnas kiss. Äntligen har det byggts en hundrastgård i den här stan! Inte en dag för tidigt. Den ligger i Amilralitetsparken och är inte särskilt stor, men dock en rastgård där alla hundar kan vara lösa. Jag passade på att släppa in Vackraste hunden där medan det var tomt. Sedan kom det en annan hund, men då gick vi. Undra är inte världens trevligaste mot vilken hund som helst och jag orkade inte eventuellt börja strula med henne när Elise var med.

Efter hundpromenaden satte vi in Vackraste hunden i bilen och så lekte vi i lekparken en stund tills Militärpappan kom ut genom vaktens grindar och vi kunde åka hem tillsammans. Härligt! Här hemma lagade vi mat, åt, badade och la Elise. Hon hostade en del ikväll och började rossla lite igen så vi gav henne av den medicin mot förkylningsastma som vi fick ordinerat för någon vecka sedan och så lite hostmedicin på det. På förkolan hade hon ätit som en häst och sovit lite mer än två timmar, som hon brukar. Hon hade varit pigg och glad och inte hostat någonting. Hoppas hon sover hela natten och att hon får vara frisk!

Själv håller jag på att gå under av trötthet och ska alldeles strax krypa ner i sängen, Strax, innan jag blir övertrött och börjar göra tusen saker eller läsa hundra bloggar…

Elise och Undra

Elise och Undra

Undra och Elise

Undra och Elise

Busunge med köttfärssås i hela fejset!

Busunge med köttfärssås i hela fejset!

Nej men, ett bad kanske?!

Nej men, ett bad kanske?!

3 thoughts on “En onsdag mitt i veckan

  1. Konstigt att det behövs bad efter köttfärssås, är det nån konstig ingridiens som gör det.
    Undra är verkligen en stor hund. Undrar vad hon hade tyckt om Keeta.

  2. Hundrastgård?!? Så det är vad det är! Jag trodde nästan att det var en lekgård för särskilt busiga barn… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *