En perfekt dag

En fantastisk dag lider mot sitt slut. På något märkligt sätt har klockan tagit sig förbi det där jäva elva bara. Igen! Svinkall morgon och barnen fick åka vagn till förskolan så jag och hunden fick oss en uppfriskande promenad. Tilia var trött och somnade vid 10.00 så jag passade på att sova lite jag med, väldigt underskattat! Tänk så mycket roligare och enklare dagen kan bli om man bara är lite piggare!

Elise fick åka pulka hem från förskolan och sista biten ville Undra springa hem för hon frös väl, stackarn. Jag band fast hennes koppel i Elises pulka och släppte när vi kom in på vår gata. Undra sprang galet snabbt och Elises ögon var stört i världen när jag och Tiia väl kom ikapp dem på garageuppfarten. Väldigt roligt!

Efter lunch kom Tuffbästis och Benjamin förbi och vi hann både fika, prata, busa med barn, få barn att sova och laga och äta middag tillsammans innan vi skiljdes åt. Fantastiskt! Militärpappan kom hem och vi gjorde i ordning flickorna för natten innan jag drog på mig löparkläderna och körde till gymmet för att hålla utomhuspasset Crossfit Anywhere. Trots snö, mörker och kyla blev vi ett skönt litet gäng som tränade tillsammans.

Härliga människor, adrenalin och för en gångs skull utvilad blev träningen en perfekt avslutning på den bästa dagen på länge! 

Skottkärregång längs Borgmästarekajen. 

2 thoughts on “En perfekt dag

  1. Gillar alla dina smeknamn på dina vänner, önskar jag bodde där du bor du verkar vara en peppande bra vän, skulle jag behöva emellanåt känner jag =D,

    Kraaaamar

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *