En stor liten sjukling

Som jag skrev fick Elise hög feber igår kväll och den har tyvärr hållt i sig. Jag har nog aldrig sett Elise så här dålig. Hon har legat i soffan eller sängen precis hela dagen, mest slumrat och vaknat till för att gny lite. Vi stoppar i henne dricka i den mån det är möjligt men någon mer energi är det inte tal om.

När hon tackar nej till en Ella´s kitchen, då är det riktigt illa!

9 thoughts on “En stor liten sjukling

 1. Oj, stackars lilla tjejen?! 🙁 Riktigt så sjuk har nog aldrig någon av mina varit faktiskt, jag hoppas att Elise piggnar på sig och vaknar upp betydligt bättre imorgon!

 2. Åh, stackars liten… Vila är ju bäst, så det är ju skönt att hon gör det. Sist Storebror hade feber gjorde han samma sak. Sa till o med själv att han ville gå upp o sova en stund mitt på dagen. Lillebror måste däremot vara riktigt riktigt sjuk för att kunna sova på dagen och somna igen i vettig tid på kvällen.
  Vi har dragits med magsjuka den här veckan och på det ganska många timmar tecknat… Lite för mycket eg, men lagom aktivitetsnivå för alla inblandade.
  Krya på sig, E!

   • Håller verkligen tummarna för att ni slipper! Denna gången åkte även jag och maken dit, samtidigt. Ingen höjdare. Att sköta om tillfrisknande barn på tom och orolig mage är absolut ingen höjdare :/
    Nu är det rätt lugnt och det får bli lite ordning och reda nästa vecka istället… 🙂

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *