En tidig fredagsstart

image

Här sitter flickorna och dricker morgonvällingen, den andra i raden för Tilia som varit vaken sedan fem(!). Och innan dess varit nära på hysteriskt ledsen nästan hela natten. Först efter en nerkissad säng, två blöjbyten, tre timmars gråt, en alvedon, en tops med Dentinox (smärtstillande för tänderna), en flaska vatten och otaliga försök att somna i sin säng, i min säng, på mig, bredvid mig, långt bort från mig och slutligen att vara vaken…. så somnade hon i sin vagn som jag gått i en timme(!) med runt köksön. Då var klockan halv tre.

Själv placerade jag mig i soffan med täcke och kudde och lyckades sammanlagt få högst två timmars sömn. Småbarnslivet…

Perfekt uppladdning för en pluggdag vid datorn! Hej kaffe! 


7 thoughts on “En tidig fredagsstart

  1. Livet i en liten ask… Jag är inte på något vis avundsjuk på dig idag 🙂
    Hoppas du klarar dig genom dagen ändå, kanske Tilia kan sova lite extra på dagen, det kan ju hjälpa en trött mor också menar jag…
    Vi fick sovmorgon till åtminstone halv 8 idag, och nu leks det faktiskt helt lugnt på övervåningen.
    Hoppas du får en bra dag, trots allt!
    Kram

  2. Nej men fy din stackare, vilken helvetesnatt du haft. Hoppas hon vill ta igen lite sömn nu på dagen då så att ni kan få ihop ett par timmar till. Det brukar aldrig bli fantastiska pluggresultat efter två timmars sömn…

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *