Oväntad energireserv

Min dag har sett mycket trevligare ut än någon kunnat ana, med tanke på hur natten tills idag blev, menar jag! Men man vet aldrig med mig, ibland så har jag oanade energidepåer att ta fram och tydligen förstod kroppen att det var dags att plocka fram en sån just idag, för det fanns ju en hel del att leverera från mig just idag!

Tack inbyggda klocka, pannben och mentala inställning att du finns!

image

Barnen och jag hade en trevlig morgon med god frukost och jag hann till och med njuta av att jag lyckades städa huset redan på torsdagseftermiddagen innan tjejerna röjde loss i vardagsrummet. Kaffe glömde jag bort att dricka och efter bara en liten tycka-synd-om-mig-för-jag-är-så-jäkla-trött-dipp i ett hörn någon minut återfick jag energi till att läsa sagor, plocka undan disken och prata telefon.

Vi packade in oss i bilen och åkte till jobbet för att hämta Militärpappan under förmiddagen och hemma hann vi byta några snabba ord en puss eller två innan jag försvann till stan för att strukturera upp skolarbetet med fantastiska pluggkompisen Helena! En semla och lite kaffe hann vi med trycka ner innan jag lämnade henne för att sätta mig i en tyst lägenhet för att skriva vidare på vår uppgift.

Från att ha varit totalt vilsen i vad jag egentligen håller på med känner jag nu att jag fått koll på läget och börjat producera vad jag förväntar mig.

Och förhoppningsvs stämmer det överrens med examinatorns förväntningar…

Nu ska jag köpa lite godis och åka hem till Militärpappan för lite fredagsmys! Imorgon förmiddag blir det 15 km löpning med Supercoola Ameli! Sen mer plugg och skivande innan jag tar helg på riktigt!

6 thoughts on “Oväntad energireserv

  1. Jag väntar ju fortfarande på att du ska smitta av dig på mig. Men det är så grymt! I helgen ska jag få hjälp av en PT-online som ska sätta upp kost och träning åt mig. Sen hoppas vi bara på att jag inte blir sjuk tills det är dags att dra igång. Det vore ju typiskt menar jag.

  2. Härligt att dagen kom igång och blev bra, trots allt!
    Efter en sån natt hade inte jag o mitt humör varit att leka med 😉
    Nu har jag fått vila lite från renoveringen, känner mig pigg på att ta tag i alla småprojekt som legat på is ett tag… Kanske är det ljuset som är på väg tillbaka, eller att sjukdomarna avtagit en smula. Skönt är det iaf, att vilja ta tag i något och ha orken att göra det!
    Kram på dig!

    • Åh, avundsjuk! Har massa småprojekt som jag inte riktigt har tid att ta tag i… Men att ljuset är på intåg är ju det mest fantastiska som hänt sedan jag vet inte när?!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *