En våt dröm

image

Vi ska strax ha treårskalas och städar därför huset just nu. Mest för att treåringarna ska få plats. Och för att deras föräldrar ska känna sig trygga med att lämna sina barn här…

Jag älskar ju att städa och glider omkring i mina sedvanliga herrkalsonger köpta för avsett ändamål. Det ska va gött å städa annars kan det kvitta!

Tänk om jag skulle få en hel vecka alldeles ensam i vårt hus med en massa städmateriel. En våt dröm för en sån som mig! Och jag vet att ni är fler där ute även om inte alla brudar går igång på att ostört få tokstäda 200 kvm iklädd herrkalsonger!

2 thoughts on “En våt dröm

  1. En hel vecka nästan ensam (utan barn men med maken) för att få ordning på det kaos som fortfarande råder här o var efter den nästan avslutade renoveringen skulle inte vara dumt! Då skulle han gärna få gå i herrkalsonger, jag skippar nog det 😉

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *