Dragsö-häng

image

Igår hade flickorna och jag en härlig dag på stranden tillsammans. Stackars Militärpappan skulle måla utekökets plank en extra gång och istället för att stanna hemma och titta på honom njöt vi i det fina vädret! Militärpappan hade lite funderingar kring huruvida jag skulle orka hänga på stranden med två snabba barn under tre år, men faktum är det att jag tycker det är enklare att hålla sig borta hemifrån och hitta på saker än att se dem vända huset upp och ner tre varv. I timmen.

image

Trots att vi har närmare till flera andra badplatser valde vi ändå att åka till Dragsö, som så ofta annars. Där finns allt och har man glömt nåt finns möjlighet att köpa både mat, glass och standleksaker. Dessutom kan man gå trollstigen, åka radiobil och leka i en riktigt rolig lekpark! Skönt val såhär i början på badsäsongen, när rutinen på att packa strandväskan inte är självklar.

image

I år har jag köpt ett badlinne. Jag har aldrig använt något liknande men känner mig mycket mer bekväm i detta när jag mest springer efter barnen och bygger sandslott vid strandkanten. Bra mamma-uppfinning!

image

Elise lekte själv med hink och spade vid strandkanten medan Tilia mest hängde med mig på filten en bit bort där hon underhöll sällskapen runt om oss med att peka på fåglar och fråga efter sin pappa.

One thought on “Dragsö-häng

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *