Ett par timmar swimrun

Vackerbästis och jag, eller snarare Miss Hangry och Militärmamman eftersom det är vårt lagnamn i Kustjagaren, körde ett tvåtimmars swimrunpass igår. Vi hade fyra simsträckor och fem löpsträckor på vårt pass och överlag kändes det bra! Till skillnad från förra året när vi tränade flera gånger ihop,  är detta det enda passet vi kör tillsammans innan själva tävlingen. Kanske inte de bästa förutsättningarna,  men det funkar för oss!
image

Nu återstår två veckor till tävlingen och jag är lite osäker på om min höft kommer hålla den tuffa och framförallt långa ansträngningen, rörelse i ungefär sex timmar. Jag känner mig okej nu, men samtidigt kan jag inte köra ett sextimmarspass för att kontrollera. Jag får därför köra på lite tuffare i ett par dagar och se hur höften reagerar.

Vi har bestämt att om jag får ont så startar vi inte. Den som lever får se, helt enkelt!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *