Ett riktigt Fynd!

image

Tilia och jag steg upp strax innan sju idag och inledde morgonen med att koka äppelpuré av Finaste grannens sommaräpple och Katrinplommon/Aprikospuré av frukten vi lade i blöt igår. Vi hann även äta både ersättning och frukost och fixa oss samt packa inför en liten utflykt innan Läkaremamman och Läkarepappan hämtade upp oss för en tripp till Brunnsparken vid halv tio. Hemskt vad effektiv och snabb jag känner mig med enbart ett barn hemma!

Vi ville på loppis men i Brunnsparken var det hundutställning och efter ett tag hittade vi till loppisen som tillfälligt bytt plats till stortorget. Idag var det inte mycket att ha tyvärr men jag hittade i alla fall fyra fina plagg varav en tjock stickad kofta från Ralph Lauren för TRETTON kronor! Vilket jävla fynd!

image

Och efteråt: Den oblogatoriska fikan på underbara Café Mandeltårtan. Tack Läkarefamiljen för en mycket trevlig dag!

5 thoughts on “Ett riktigt Fynd!

  1. Att bara ha ett barn hemma är ju lite som att ha semester numera tycker jag, även om jag faktiskt för det mesta inte tycker det är asjobbigt att vara ensam med båda två heller.

  2. Jag är inte mycket för märkeskläder, speciellt inte till barn, men för 13 kr är det verkligen värt det!!! Sen kan jag erkänna att det nog blir ett och annat känt märke på klädesplaggen när vi kommer att handla i USA, men där är det ju möjligt att hitta dem till mycket bättre pris än här.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *