Müslifrukost med ägg

image

För att få i mig mycket protein blandar jag ut yoggin med kesella 1%. Då märker man inte ens av den och ändå får jag i mig det. Jag tar ca två delar yoggi och en del kesella 1%. Till detta äter jag en blandning av nötter och frön som jag gjort en stor sats av och förvarar i en burk, allt för att det ska vara så smidigt som möjligt. Ett ägg slank också ner idag. Och lite kaffe och så ett par glas vatten.

Jag är dålig på att dricka under dagarna så vid varje mål tvingar jag ner minst två glas vatten och eftersom jag äter så pass ofta så får jag i mig i alla fall 2 liter vatten under en dag. När jag tränar dricker jag minst en liter till!

Müsli:

1 dl hackade cashewnötter

1 dl pumpafrön

1 dl kokosflingor

0,5 dl krossade linfrön

1 liten påse kanel

Blanda allt i en burk och skaka väl. Tag ett par matskedar och strö på yoggin. Tillsätt några gojibär strax innan servering!

5 thoughts on “Müslifrukost med ägg

 1. Det här med frukost tycker jag blir svårt nu. Mjölkprodukter är aja baja för magen (och sojabaserat i de mängderna) och nu klarar jag inte ägg heller. Och min mage mår så mycket bättre utan gluten, så jag vill helst inte äta smörgås. Men frukost är tydligen inte bästa målet att hoppa över har jag hört? 😉
  Din blandning låter dock god.

 2. smart det där med vatten. Jag försöker att alltid ha en drickflaska med mig, då dricker jag. Är oftast törstig. Har jag inte den så glömmer jag. Är väldigt dålig på att dricka till maten. Konstigt eg. Ska testa din metod! 2 glas varje gång!

 3. Smart med vattnet, ska jag ha i åtanke, för jag är också dålig på att komm ihåg att dricka, man blir så trött dock på att man kissar så mycket, hehe

  Tack snälla för raderna hos mig, så rar du är
  kramar

  • Ja det lät gott men inget för mig. Jag äter kesellan för att få i mig protein och ha ett nyttigt mellanmål. Kesella citron innehåller massa socker (12,5%) samt att proteinhalten är nästan hälften mot 1%-iga kesellan. Men som efterrätt en lördag kanske jag kan testa det! =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *